Waarom massage goed is voor jou? Massage klinkt als een simpele oplossing en dat is het ook echt!

NamaRoepa

Minddust oftewel NamaRoepa is ons vleesgeworden geest die gestalte van het fysieke lichaam heeft aangenomen zoals we die in het anatomische atlas leren kennen: tig spiertjes, talloze botten, ontelbare zenuwen, vele vaten en nog vele, andere organen.

Van ziel tot zintuig

Zolang we leven huist onze geest in het lichaam. Vanaf onze eerste ademteug, die we met gehuil vergezellen, tot de laatste ademstoot als het lichaam de geest weer loslaat. Via het lichaam ervaren we dagelijks al onze zintuigelijke waarnemingen. Van de hoge tonen van de wekker, tot het frustererende filerijden als het weer eens regent tot aan de aangename knuffel bij thuiskomst en het ontspannende geluid van een spinnende kat: de zintuigelijke waarnemingen kunnen variëren van zeer aangenaam tot pijnlijk en zelfs belastend.

Uit balans

De verbinding tussen lichaam en geest kan in stressvolle en moeilijke tijden behoorlijk uit balans raken. Emoties kunnen opgeslagen raken, afvalstoffen raken opgehoopt op specifieke plekken in het lichaam en kunnen zelfs voor chronische klachten zorgen. De trend van het afgelopen half jaar zijn voor het grootste deel acute stressklachten in de nek en hoog in het gebied van de schouders. Deze klachten behandel ik op mijn massagetafel.

Verbinding

Massage betekent voor mij contact maken met jou op authentieke en helende wijze waarbij ik je in diepe ontspanning breng om vandaaruit natuurlijke genezing te bieden. Hierbij maak ik gebruik van diverse massagetechnieken: de mechanische sportmassage, mystieke Ayurvedische leer, spirituele hand- en armbewegingen van lomi lomi massage en niet te vergeten de traditionele Javaanse overgeleverde massagetechnieken.

Van drijfveer tot druppels

Mijn drijfveer om jou terug te brengen in balans zodat je weer optimaal kan functioneren en je eigen krachten kan voelen stromen, komt voort uit de diepe wens om te ervaren dat we samen één zijn en mét elkaar veel aankunnen. Ik geloof dat wanneer we elkaar oprecht in ons hart ontmoeten en oog kunnen hebben voor wie we diep van binnen zijn, we veel zorgen, pijn en verdriet kunnen oplossen. Juist omdat we met elkaar verbonden zijn en de herinnering eraan ons bevrijd van de gedachte dat we er alleen voor staan, maakt dat we beseffen dat we slechts tijdelijk versnipperd zijn geraakt. Tenslotte bestaan we vooral uit water en zijn we dus als druppels uit dezelfde zee!

Heb je vragen of ik jou kan helpen óf wil je NamaRoepa Massage gewoon een keer ervaren? Neem dan gerust contact met me op via info@namaroepa.nl


Archief
Ouder bericht